A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Teken beet

Van 15 tot 21 april was de landelijke Week van de Teek, om aandacht te vragen voor teken en de ziekte van Lyme.

Teken zijn kleine spinachtige insecten, die vooral leven in struiken en hoog gras. Ze kruipen op dieren of mensen en bijten zich vast in de huid. Van een tekenbeet kunt u ziek worden.

Bent u in het bos, park of de tuin geweest? Controleer uzelf en uw kinderen goed op teken. Kijk vooral achter de oren en de haargrens, oksels, liezen en knieholtes. Bent u gebeten door een teek? Verwijder de teek snel met spitse pincet (of een tekentangetje) en schrijf op waar op de huid en wanneer u gebeten bent.

 

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl

  Print artikel Naar boven