A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Hoofdluis

Alle kinderen weer naar school! En daardoor weer kans op hoofdluis. Jaarlijks krijgt 10% van de kinderen op de basisschool hoofdluis. Vindt u hoofdluis bij uw kind, dan kunt u het meteen behandelen. Kammen met een fijntandige kam, gedurende twee weken is de beste aanpak. Zo voorkomt u dat luizen zich snel verspreiden.

 

U hoeft zich er zeker niet voor te schamen, want hoofdluis kan iedereen overkomen! Vooral kinderen in de basisschoolleeftijd zijn een gemakkelijk doelwit van dit jeukende beestje. Het is een hardnekkig probleem. Maar maakt u zich geen zorgen, hoofdluis is goed te behandelen.

 

Zie voor meer informatie: www.hoofdluizen.nl

 

  Print artikel Naar boven