A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Zaterdag 18 maart Open Dag Zuiderkroon

Op 18 maart organiseren wij samen met Apotheek Pendrecht en alle zorgverleners in ons Gezondheidscentrum Zuiderkroon een open dag! Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen achter de schermen van de apotheek, uw bloeddruk en bloedsuiker te laten meten, een fietstest te doen, een gratis huidadvies te ontvangen en nog veel meer. Voor de kinderen is er een speciaal Teddybeer spreekuur en een springkussen! Graag tot ziens op 18 maart tussen 10 en 15 uur!

 

Locatie: Vlissingenplein aan de Tiengemetenhof zijde! 

  Print artikel Naar boven