Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Aafje

 

Bereikbaarheid

Telefoon Aafje Klantenservice: (088) 8 233 233

Email: info@aafje.nl

Website: www.aafje.nl

 

Bezoekadres

Vlissingenplein 15 (2e etage)

3086 GZ Rotterdam

 

Correspondentie

Aafje

Vlissingenplein 15

3086 GZ Rotterdam

 

Voor gratis zorgadvies en directe zorg. Voor meer informatie over Zorgthuis-diensten belt u met de Klantenservice of mail naar bovenstaand adres.

Copyright © 2017 Stichting Boog