Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Achmea

 

Achmea zorgzoeker

Achmea heeft op haar website de mogelijkheid om een zorgverlener in de buurt te zoeken. De website van Achmea is:

 

http://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zoek-een-zorgverlener/zorgverlener-zoeken/pages/default.aspx.

 

Tevens is het voor Achmea verzekerden mogelijk, om na verwijzing van de huisarts, de afdeling zorgbemiddeling te bellen voor advies over onder andere wachttijden en kwaliteitsverschillen. Het telefoonnummer is 0900-9674.

 

Achmea zorgarrangementen

Samen met zorgverleners heeft Achmea gekeken hoe de toegang tot veelvoorkomende behandelingen verbeterd kan worden. Die samenwerking heeft een pakket verbeteringen opgeleverd in de vorm van ‘zorgarrangementen’. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Achmea:

 

http://www.zilverenkruis.nl/zorgplus/pages/default.aspx.

 

Agis Zorggids

Niet elke zorgverlener levert dezelfde kwaliteit van zorg. Wilt u kiezen voor een zorgverlener waar Agis afspraken mee heeft gemaakt, zoals wij, kijk dan op de Agis Zorggids:

 

http://zorgverleners.agisweb.nl/

 

 

Copyright © 2017 Stichting Boog