Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Service Apotheek Pendrecht

 

Op de begane grond van het gezondheidscentrum vindt u Service Apotheek Pendrecht. Voor meer informatie kunt u doorklikken voor de website van de apotheek:  http://www.apotheekpendrecht.nl/

 

De samenwerking tussen uw huisarts en de apotheek is zeer intensief en er vindt gemakkelijk en snel overleg plaats. Hierdoor zijn wij in staat u nog beter van dienst te zijn door het leveren van service en hoogwaardige kwalitatieve zorg.

 

De apotheek is eveneens actief betrokken bij de diverse zorgprogramma’s die in het gezondheidscentrum gerealiseerd worden.

 

Denkt u aan tijdige vaccinatie voor uw vakantie in het buitenland?

En aan het tijdig aanvragen van uw herhaalmedicatie?

 

Apothekers

Mw. drs. M.I.B. de Rooij-Duran
Mw. drs. M.J. Olivera Mayor
Mw. I. van Drimmelen, MSc 

 

T  010 293 14 40 
F  010 293 14 41
E  info@apotheekpendrecht.nl

 

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Copyright © 2017 Stichting Boog