Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Avond, nacht, weekend en feestdagen

 

Voor 8.00 uur, na 17.00 uur en in het weekend (als ook tijdens feestdagen) kunt u voor een spoedgeval terecht op de Centrale Huisartsenpost Rotterdam Zuid.

 

U wordt verzocht eerst te bellen, zodat onnodig wachten in verband met te grote toeloop wordt voorkomen.

 

Telefoonnummer Huisartsenpost Zuid: 010 – 290 98 88

Meer informatie: http://huisartsenpostenrijnmond.nl/hap-zuid

 

Adresgegevens: Maasstadziekenhuis, Maasstadweg 59, Rotterdam

 

Houdt u bij het telefoongesprek uw verzekeringsgegevens bij de hand en neem ze mee naar de huisartsenpost. Gaat u er niet vanuit dat u door uw eigen huisarts wordt behandeld. Een grote groep huisartsen is immers verantwoordelijk voor de zorgverlening. De dienstdoende arts informeert uw eigen huisarts zo spoedig mogelijk over uw bezoek aan de huisartsenpost.

Copyright © 2017 Stichting Boog