Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Bereikbaarheid Fysiotherapie

De fysiotherapie Zuiderkroon is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.30 uur.

Op aanvraag zijn er behandelingen of activiteiten op andere tijdstippen mogelijk.

 

U kunt ook aan de balie van het Gezondheidscentrum terecht voor het maken van uw eerste afspraak.

Vervolgafspraken worden door de fysiotherapeuten zelf gemaakt.

 

Telefoon: 010- 293 14 20

E-mail: fysiotherapie@gc-zuiderkroon.nl

 

Wachttijd

Onze fysiotherapeuten stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Soms kan er sprake zijn van een wachttijd als u specifieke wensen heeft ten aanzien van behandeldag. In spoedgevallen streven wij ernaar om u nog dezelfde dag te behandelen.

Copyright © 2017 Stichting Boog