Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Dietiste van Aafje

Bij de diëtisten van Aafje kunt u terecht als u een dieet- of voedingsadvies nodig heeft. Wanneer u te zwaar bent, kijkt de diëtist samen met u naar de mogelijkheden om af te vallen. De diëtist helpt u ook bij andere problemen op het gebied van voeding.   Bijvoorbeeld bij: • ondergewicht • een te hoog cholesterolgehalte • diabetes • hoge bloeddruk • maag- en darmklachten • eetstoornissen slechte eetlust bij kanker • voedselovergevoeligheid   De diëtist is de specialist op voedingsgebied. De diëtist zoekt samen met u naar antwoorden op uw vragen en begeleidt u bij het aanpassen van uw eet- en leefgewoonten

 

Bereikbaarheid

Telefoon (088) 8 233 233 (Aafje Klantenservice)

E-mail: dietist@aafje.nl  

 

Bezoekadres

Bij GC ZUiderkroon heeft dietiste Deirdre van Akkeren spreekuur. Spreekuur volgens afspraak op de 1e etage, wachten in de wachtkamer van huisartsen. Spreekuur op woensdag-middag.

 

Correspondentie

Diëtiste Aafje Postbus 233, 3330 AE Zwijndrecht  

Kijk voor meer informatie ook op: www.aafje.nl/diensten/voeding–dieet/dieetadvies

 

Copyright © 2017 Stichting Boog