Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

plus-blauw-160

Fysiotherapie Zuiderkroon is door Zilveren Kruis  en CZ benoemd tot Pluspraktijk!

 

Fysiotherapeuten

 

Kevin van Hoeven

Kevin van Hoeven

 

Algemeen fysiotherapeut

Aandachtsgebieden: beweeggroepen en sportgerelateerde klachten

“Mijn naam is Kevin van Hoeven en ik ben in juli 2011 afgestuurd aan de Hogeschool Rotterdam als algemeen fysiotherapeut. Sinds april 2012 ben ik werkzaam bij het gezondheidscentrum. Ik heb me nog niet gespecialiseerd maar mijn voorkeur gaat uit naar sportgerelateerde klachten. Dit mede omdat ik zelf ook erg actief ben in de sportwereld en dan met name in het zwemmen, hardlopen en voetballen.”

 

 

maandag

t/m

vrijdag

 

linda voogt

Linda Voogt

Algemeen fysiotherapeut, sportdocent

Aandachtsgebieden: sportblessures, psychosomatische klachten, ouderen en oncologie patiënten

“Mijn naam is Linda Voogt. Ik ben mede oprichtster van Sportvereniging Rotterdam Zuid. Daar ben ik zeer enthousiast judotrainster. Sinds mei 2012 heb ik daarnaast mijn oude fysiotherapie vak weer opgepakt en maak ik deel uit van het team van Fysiotherapie Zuiderkroon. Vanuit mijn judo achtergrond heb ik ook veel ervaring op het gebied van valpreventie.”

 

maandag

woensdag

vrijdag

Pieter Wils

Pieter Wils

Algemeen fysiotherapeut, Manueel therapeut (Master)

Aandachtsgebied: Rug- nekklachten, Dry Needling, Schouderklachten

 

Pieter Wils is onze collega fysiotherapeut die al langere tijd werkzaam is op de locatie Volgerlanden. Vanaf begin 2014 is Pieter ook als manueel therapeut werkzaam op locatie Zuiderkroon. Zijn specialisaties zijn manuele therapie en Dry Needling. 

donderdag

astrid vd heuvel

 

Astrid van den Heuvel

Master kinderfysiotherapeut

Astrid van den Heuvel is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zuiderkroon en is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Ze heeft werkervaring op Cluster 4 school (school voor autistische kinderen), SMOK onderwijs en speciaal basisonderwijs.

Ze heeft voor dit werk gekozen omdat ze de eerlijkheid van kinderen en de spiegel die ze je elke dag voorhouden als leerzaam, leuk en prettig ervaart. Daarnaast sta je bij jonge kinderen met verschillende problematieken aan de wieg van hun motorische ontwikkeling. Het motiveert Astrid iedere keer weer om een kind te helpen met zijn of haar motorisch probleem. Als het dan lukt om een doel te behalen dan is ze extra gemotiveerd om bij het kind het volgende doel te behalen.

dinsdag

woensdag

donderdag

 

eileen karreman

Eileen Karreman

Master kinderfysiotherapeut

Aandachtsgebieden; kinderen van 0-18 jaar, kinderen met neurologische problemen, kinderen met een syndroom.

maandag

woensdag

donderdag

Lucinda van DIjk

Lucinda van Dijk

Kinderfysiotherapeut in opleiding

Lucinda van Dijk is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zuiderkroon. Naast haar werk als fysiotherapeut is ze klassiek ballet, moderne dans, zumba, pilates en BBB instructrice geweest.

Ze heeft vanaf haar 14e altijd lesgegeven aan volwassenen en kinderen, iets wat ze ontzettend leuk vindt om te doen. Het is een uitdaging om mensen/kinderen te stimuleren en te motiveren tot bewegen en sporten. Daarnaast vindt ze de werking van het menselijk lichaam erg interessant. Ieder mens/kind is anders, ieder probleem vraagt om een andere benaderingswijze.

Ze vindt het een uitdaging, om ervoor te zorgen dat de hinder/klachten die iemand ervaart verdwijnen en dat er gewerkt kan worden naar een gezonde leefstijl waarbij de patiënt meer grip heeft op zijn of haar klachten. Het leuke bij kinderen vindt ze de afwisseling, ervoor zorgen dat iedere behandeling het gewenste effect heeft, maar het wel zo inkleden dat het kind het naar zijn of haar zin heeft.

dinsdag

woensdag

donderdag

 

lotte aguilera

Lotte Aguilera

Kinderfysiotherapeut in opleiding

Lotte Aguilera is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zuiderkroon. Ze heeft onder andere vier jaar als fysiotherapeut in Munchen, Duitsland gewerkt. Het werken met kinderen geeft haar elke dag weer plezier, het is fijn om te weten dat ze iets kan bijdragen in hun ontwikkeling. Wanneer ze niet aan het werk is brengt ze graag tijd door met haar gezin, familie en vrienden.

 woensdag

donderdag

 

 

 

 

Copyright © 2017 Stichting Boog