A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Bereikbaarheid

De fysiotherapie Zuiderkroon is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.30 uur. Op aanvraag zijn er behandelingen of activiteiten op andere tijdstippen mogelijk. U kunt ook aan de balie van het Gezondheidscentrum terecht voor het maken van uw eerste afspraak. Vervolgafspraken worden door de fysiotherapeuten zelf gemaakt.

Telefoon: 010-293 14 20 E-mail: fysiotherapiezuiderkroon@zonboog.nl

Wachttijd

Onze fysiotherapeuten stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Soms kan er sprake zijn van een wachttijd als u specifieke wensen heeft ten aanzien van behandeldag. In spoedgevallen streven wij ernaar om u nog dezelfde dag te behandelen.