A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Fysiotherapeuten

plus-blauw-160

Fysiotherapie Zuiderkroon is door Zilveren Kruis  en CZ benoemd tot Pluspraktijk!

Astrid van den HeuvelFysiotherapeutAanwezigheid:
dinsdag, woensdag, donderdag
Eileen KarremanFysiotherapeutAanwezigheid:
maandag, woensdag, donderdag
Linda VoogtFysiotherapeutAanwezigheid:
maandag, woensdag, vrijdag
Lotte AguileraFysiotherapeutAanwezigheid:
woensdag, donderdag
Lucinda van DijkFysiotherapeutAanwezigheid:
dinsdag, woensdag, donderdag
Pieter WilsFysiotherapeutAanwezigheid:
donderdag

 

Linda Voogt

Algemeen fysiotherapeut, sportdocent
Aandachtsgebieden: sportblessures, psychosomatische klachten, ouderen en oncologie patiënten

“Mijn naam is Linda Voogt. Ik ben mede oprichtster van Sportvereniging Rotterdam Zuid. Daar ben ik zeer enthousiast judotrainster. Sinds mei 2012 heb ik daarnaast mijn oude fysiotherapie vak weer opgepakt en maak ik deel uit van het team van Fysiotherapie Zuiderkroon. Vanuit mijn judo achtergrond heb ik ook veel ervaring op het gebied van valpreventie.”

Pieter Wils

Algemeen fysiotherapeut, Manueel therapeut (Master)
Aandachtsgebied: Rug- nekklachten, Dry Needling, Schouderklachten

Pieter Wils is onze collega fysiotherapeut die al langere tijd werkzaam is op de locatie Volgerlanden. Vanaf begin 2014 is Pieter ook als manueel therapeut werkzaam op locatie Zuiderkroon. Zijn specialisaties zijn manuele therapie en Dry Needling.

Astrid van den Heuvel

Master kinderfysiotherapeut

Astrid van den Heuvel is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zuiderkroon en is gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Ze heeft werkervaring op Cluster 4 school (school voor autistische kinderen), SMOK onderwijs en speciaal basisonderwijs.

Ze heeft voor dit werk gekozen omdat ze de eerlijkheid van kinderen en de spiegel die ze je elke dag voorhouden als leerzaam, leuk en prettig ervaart. Daarnaast sta je bij jonge kinderen met verschillende problematieken aan de wieg van hun motorische ontwikkeling. Het motiveert Astrid iedere keer weer om een kind te helpen met zijn of haar motorisch probleem. Als het dan lukt om een doel te behalen dan is ze extra gemotiveerd om bij het kind het volgende doel te behalen.

Eileen Karreman

Master kinderfysiotherapeut
Aandachtsgebieden: kinderen van 0-18 jaar, kinderen met neurologische problemen, kinderen met een syndroom.

Lucinda van Dijk

Kinderfysiotherapeut in opleiding

Lucinda van Dijk is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zuiderkroon. Naast haar werk als fysiotherapeut is ze klassiek ballet, moderne dans, zumba, pilates en BBB instructrice geweest.

Ze heeft vanaf haar 14e altijd lesgegeven aan volwassenen en kinderen, iets wat ze ontzettend leuk vindt om te doen. Het is een uitdaging om mensen/kinderen te stimuleren en te motiveren tot bewegen en sporten. Daarnaast vindt ze de werking van het menselijk lichaam erg interessant. Ieder mens/kind is anders, ieder probleem vraagt om een andere benaderingswijze.

Ze vindt het een uitdaging, om ervoor te zorgen dat de hinder/klachten die iemand ervaart verdwijnen en dat er gewerkt kan worden naar een gezonde leefstijl waarbij de patiënt meer grip heeft op zijn of haar klachten. Het leuke bij kinderen vindt ze de afwisseling, ervoor zorgen dat iedere behandeling het gewenste effect heeft, maar het wel zo inkleden dat het kind het naar zijn of haar zin heeft.

Lotte Aguilera

Kinderfysiotherapeut in opleiding

Lotte Aguilera is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Zuiderkroon. Ze heeft onder andere vier jaar als fysiotherapeut in Munchen, Duitsland gewerkt. Het werken met kinderen geeft haar elke dag weer plezier, het is fijn om te weten dat ze iets kan bijdragen in hun ontwikkeling. Wanneer ze niet aan het werk is brengt ze graag tijd door met haar gezin, familie en vrienden.