Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Een afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken? Vult u dan de onderstaande gegevens in en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

Bij dringende vragen kunt u bellen naar: 010 – 293 14 20

 

* (gemarkeerde velden zijn verplicht)

 

Aanmelding, intake en behandeling

U kunt zich aanmelden voor fysiotherapie na verwijzing door uw huisarts of specialist. Hierbij heeft u de vrijheid van keuze voor een fysiotherapeut. Per 1 januari 2006 is die verwijzing door een arts niet langer vereist voor een eerste contact met de fysiotherapeut. Binnen het Gezondheidscentrum kunt u zich aanmelden via de centrumassistenten. Na uw aanmelding maakt een van de fysiotherapeuten een eerste afspraak met u om de zogenaamde intake te doen.

 

Het intakegesprek: willen wij onder meer van u weten

  • waar heeft u last van en wanneer
  • weet u zelf mogelijke oorzaken
  • wat heeft u er zelf aan gedaan
  • wat zijn uw persoonlijke omstandigheden (werk, sport, ontspanning, spanning)
  • wat verwacht u van de fysiotherapie

 

Meestal vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze bevindingen wordt een eerste conclusie getrokken en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Hieruit blijkt wat u kunt verwachten van de fysiotherapeut en wat er van u wordt verwacht.

 

Onder bepaalde omstandigheden kan de behandeling aan huis gegeven worden. Spoedafspraken worden alleen via de verwijzende arts afgesproken.

Copyright © 2017 Stichting Boog