A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vult u dan de onderstaande gegevens in en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Bij dringende vragen kunt u bellen naar: 010–293 14 20

* indicates required field

Aanmelding, intake en behandeling

U kunt zich aanmelden voor fysiotherapie na verwijzing door uw huisarts of specialist. Hierbij heeft u de vrijheid van keuze voor een fysiotherapeut. Per 1 januari 2006 is die verwijzing door een arts niet langer vereist voor een eerste contact met de fysiotherapeut. Binnen het Gezondheidscentrum kunt u zich aanmelden via de centrumassistenten. Na uw aanmelding maakt een van de fysiotherapeuten een eerste afspraak met u om de zogenaamde intake te doen.

Het intakegesprek: willen wij onder meer van u weten

  • waar heeft u last van en wanneer
  • weet u zelf mogelijke oorzaken
  • wat heeft u er zelf aan gedaan
  • wat zijn uw persoonlijke omstandigheden (werk, sport, ontspanning, spanning)
  • wat verwacht u van de fysiotherapie

Meestal vindt er een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze bevindingen wordt een eerste conclusie getrokken en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Hieruit blijkt wat u kunt verwachten van de fysiotherapeut en wat er van u wordt verwacht.

Onder bepaalde omstandigheden kan de behandeling aan huis gegeven worden. Spoedafspraken worden alleen via de verwijzende arts afgesproken.