A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Praktijkregels

U kunt door uw huisarts of specialist worden verwezen naar fysiotherapie. Indien dit het geval is dan wordt uw verwijzing door de centrumassistente aan de fysiotherapeut afgegeven. U kunt bij de balie van het GC terecht voor het maken van uw eerste afspraak.
Uw huisarts wordt op de hoogte gehouden van de behandeling, zodat deze de centrale rol kan blijven spelen binnen de coordinatie van de zorg. Indien u dit niet wenst, kunt u dat bij uw fysiotherapeut aangeven.
U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij de fysiotherapie terecht. Dit wordt DTF, Directe Toegang Fysiotherapie, genoemd. Ook dan kunt u voor het maken van een afspraak terecht aan de balie van het GC of
neemt u telefonisch contact op met: 010-293 14 20.

Tip: Controleert u of en op welke wijze u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapeutische behandelingen!

Eerste afspraak – handig om te weten:

  • Zorg dat u op tijd bent voor uw afspraak.
  • Wanneer u voor een eerste afspraak met de fysiotherapeut naar het gezondheidscentrum komt kunt u, zonder zich te melden, plaatsnemen in de grote wachtruimte op de eerste verdieping. De behandelend fysiotherapeut haalt u daar op.
  • Neemt u bij de eerste afspraak uw identiteitsbewijs, uw verzekeringspasje en een handdoek mee.
  • Wanneer u onverhoopt een afspraak moet afzeggen doet u dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht.
  • Indien noodzakelijk kunt in het weekend uw afspraak voor maandag afbellen door het antwoordapparaat in te spreken.
  • De fysiotherapeut zal voordat hij/zij de behandeling begint samen met u een aantal zaken op een rij zetten om zo goed mogelijk inzicht in uw klachten te krijgen.
  • Na het fysiotherapeutisch onderzoek wordt samen met u een behandelplan opgesteld waarin de doelen en de aard van de behandeling worden vastgelegd. Deze behandelovereenkomst dient door u te worden ondertekend. Zonder ondertekende overeenkomst kunnen wij u niet in behandeling nemen.