Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Medicijnen en herhaalrecepten

 

U kunt u medicijn en herhaalrecepten op de volgende manieren bestellen:

  • Krijgt u op het consult bij de huisarts nieuwe medicatie voorgeschreven dan kunt u deze direct afhalen in de apotheek.
  • Via de telefonische herhaalreceptenlijn. U kunt telefonisch gebruik maken van de herhaalreceptenlijn. Belt u hiervoor het nummer van uw huisarts (010-293.14.04) en toets daarna via het keuzemenu een 1.

De volgende gegevens worden u gevraagd:

– uw naam;

– uw geboortedatum;

– het medicijn dat u wilt herhalen;

– de dosering van dit medicijn (zie verpakking);

– de naam van uw apotheek.

  • Via de telefonische herhaalreceptenlijn van de apotheek 010-2931440 – keuze 4.
  • Via de website van Service Apotheek Pendrecht: www.apotheekpendrecht.nl
  • Via de herhaalreceptenbus in de apotheek; deponeert u uw lege medicijndoosje in de herhaalreceptenbus bij de ingang van de apotheek.

Copyright © 2017 Stichting Boog