A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Hoe kom je bij een kinderfysiotherapeut

Vrije toegang en verwijzing

 

Kinderfysiotherapie zit in de basisverzekering voor maximaal 18 behandelingen. Als het noodzakelijk is kan de behandeling worden voortgezet, mits uw kind aanvullende verzekerd is.

 

Per 1 januari 2006 zijn de (kinder-) fysiotherapeuten vrij toegankelijk. Het blijft ook mogelijk dat de arts een verwijzing uitschrijft. Bij een chronische indicatie is een verwijzing door een medisch specialist altijd noodzakelijk.

 

Het is uw eigen verantwoordelijkheid te controleren of uw zorgverzekering de screening, de rapportage en vervolgbehandelingen vergoedt.