A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

In- en uitschrijvingen

Helaas kunnen wij tijdelijk door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven! Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!

Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Wij schrijven alleen nieuwe patiënten in die wonen in de volgende postcode gebieden: 3089, 3086, 3085 of 3084.

Uitschrijven

Indien u gaat verhuizen naar een adres buiten de regio, dan verzoeken wij u een andere huisarts te zoeken. Wij kunnen dan immers bij spoed u niet meer tijdig bezoeken. Zodra u een nieuwe huisarts heeft gevonden, neemt u dan contact op met de assistente om u uit te schrijven. Zij zal er ook voor zorgen dat uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts worden opgestuurd.