Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Inschrijven bij huisarts

 

Helaas kunnen wij tijdelijk door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven! Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

 

Wij schrijven alleen nieuwe patiënten in die wonen in de volgende postcode gebieden: 3089, 3086, 3085 of 3084.

 

Uitschrijven

Indien u gaat verhuizen naar een adres buiten de regio, dan verzoeken wij u een andere huisarts te zoeken. Wij kunnen dan immers bij spoed u niet meer tijdig bezoeken. Zodra u een nieuwe huisarts heeft gevonden, neemt u dan contact op met de assistente om u uit te schrijven. Zij zal er ook voor zorgen dat uw medische gegevens naar uw nieuwe huisarts worden opgestuurd.

 

Copyright © 2017 Stichting Boog