A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

 

Eileen Karreman

Eileen is een zeer ervaren kinderfysiotherapeute. Zij werkt al met kinderen sinds 1985 en is sinds 1999 officieel geregistreerd als kinderfysiotherapeut. Eileen heeft ervaring opgedaan bij verschillende centra en praktijken en is nu al geruime tijd werkzaam bij deze praktijk, ook al voordat het een onderdeel werd van GC Zuiderkroon. Eileen is alleen werkzaam op onze locatie in Rhoon.

 

Astrid van den Heuvel

Astrid is gediplomeerd fysiotherapeute en heeft in 2013 haar master Kinderfysiotherapie behaald. Sinds 2011 is Astrid werkzaam als Kinderfysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Zuiderkroon. Daarvoor was zij werkzaam in een particuliere praktijk in Amsterdam. In deze praktijk behandelde zij volwassenen en kinderen. Astrid werkt op en vanuit onze locaties in Hoogvliet en Zuiderkroon.