A A

Online afspraken maken

Gezondheidscentrum Zuiderkroon maakt het mogelijk om online afspraken te maken.

U kunt uitsluitend een afspraak maken bij uw eigen huisartsenpraktijk.

De praktijk van dr. de Bont en dr. van Tilborg word versterkt door dr. de Koning en dr. Luijendijk. (Wij kunnen u niet garanderen dat u altijd bij uw eigen huisarts terecht kunt dit i.v.m. vakantie, nascholingen en ziekte etc.)

Houd u er rekening mee dat bij uw huisarts 1 consult van 10 min voor 1 klacht is.

Indien u meer klachten heeft neemt u dan contact op met de assistente.

Mocht u een spoedgeval hebben, vandaag nog een afspraak willen of vragen hebben neem dan telefonisch contact op met de assistente: 010-2931404 (bij voorkeur tussen 8:00 – 10:00 uur)

U krijgt van de gemaakte afspraak niet automatisch een bevestiging of herinnering, noteer de afspraak graag direct in uw agenda.

Indien u niet op de afspraak verschijnt krijgt u van ons een factuur voor het bedrag van € 10,-

patienttevredenheid

Patiënten geven de Zuiderkroon een 8 !

 

Patiënttevredenheidsonderzoek Gezondheidscentrum Zuiderkroon – 2013

 

Begin 2013 hebben een aantal patienten deelgenomen aan ons tevredenheidsonderzoek, waarvoor onze dank. Wij hebben de rapportage inmiddels binnen en gaan met de resultaten aan de slag! Zonder uw feedback kunnen wij immers onze dienstverlening niet verbeteren!

 

Naar aanleiding van de rapportage zal er op 8 mei 2013 een patientenpanel plaatsvinden om nader met elkaar van gedachten te wisselen.

In het verleden heeft een dergelijk onderzoek al tot verbeteringen geleid. Wij vertrouwen erop wederom onze dienstverlening te kunnen aanscherpen aan uw wensen.

 

Opvallende uitkomst 

De zorg van de centrumassistenten middels telefonisch advies en het doorvragen over uw klachten, wordt niet altijd positief ervaren. Kennelijk is het niet duidelijk dat zij dit doen met een belangrijke reden:

 

  1. De centrumassistenten zijn het voorportaal van de huisarts en door het goed analyseren van uw klacht zijn zij degenen die ervoor kunnen zorgen dat u op de juiste manier wordt geholpen.
  2. Alle adviezen die de centrumassistente doet, worden altijd gecontroleerd door uw huisarts.
  3. Alle centrumassistenten hebben een opleiding gevolgd voor het werk dat zij doen en volgen gedurende hun werk diverse bij- en nascholingen.
  4. Zonder de begeleiding van de centrumassistente kan een huisarts zijn/haar werk niet doen!