Locatie nieuws

Kantoorruimte te huur 20-100 m2

Bent u op zoek naar kantoorruimte? Wij hebben dat! Er is momenteel een flexibel in te richten ruimte vrij, die in 3 delen van circa 20-25 m2  kan worden gesplitst, en multifunctioneel te gebruiken is. Er is beschikking over een eigen keuken en toilet en er kan ook gebruik worden… Lees meer

Fysiotherapie en Zorgverzekering

Hoe zit het nu? Fysiotherapie en Zorgverzekering   Veel mensen zijn aan het einde van het jaar bezig met het regelen van de zorgverzekering van volgend jaar. Door alle wijzigingen zien mensen soms door de bomen het bos niet meer. Hierom een overzicht van wat u moet weten over de verzekering… Lees meer

Gezond oud worden

Gezond ouder worden? Hoe doe je dat?  Kijk eens voor tips op de volgende poster: poster-neem-de-stap-voor-ouderen Uw huisarts kan u verder op weg helpen, in samenwerking met de apotheek, over uw medicijngebruik. Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen met valpreventie, om te voorkomen dat u valt en om te leren hoe… Lees meer

Praktijkregels Fysiotherapie

 

U kunt door uw huisarts of specialist worden verwezen naar fysiotherapie. Indien dit het geval is dan wordt uw verwijzing door de centrumassistente aan de fysiotherapeut afgegeven. U kunt bij de balie van het GC terecht voor het maken van uw eerste afspraak.

Uw huisarts wordt op de hoogte gehouden van de behandeling, zodat deze de centrale rol kan blijven spelen binnen de coordinatie van de zorg. Indien u dit niet wenst, kunt u dat bij uw fysiotherapeut aangeven.

 

U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij de fysiotherapie terecht. Dit wordt DTF, Directe Toegang Fysiotherapie, genoemd. Ook dan kunt u voor het maken van een afspraak terecht aan de balie van het GC of neemt u telefonisch contact op met: (010) 293.14.20.

 

Tip: Controleert u of en op welke wijze u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapeutische behandelingen!

 

Eerste afspraak – handig om te weten:

  • Zorg dat u op tijd bent voor uw afspraak.
  • Wanneer u voor een eerste afspraak met de fysiotherapeut naar het gezondheidscentrum komt kunt u, zonder zich te melden, plaatsnemen in de grote wachtruimte op de eerste verdieping. De behandelend fysiotherapeut haalt u daar op.
  • Neemt u bij de eerste afspraak uw identiteitsbewijs, uw verzekeringspasje en een handdoek mee.
  • Wanneer u onverhoopt een afspraak moet afzeggen doet u dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht.
  • Indien noodzakelijk kunt in het weekend uw afspraak voor maandag afbellen door het antwoordapparaat in te spreken.
  • De fysiotherapeut zal voordat hij/zij de behandeling begint samen met u een aantal zaken op een rij zetten om zo goed mogelijk inzicht in uw klachten te krijgen.
  • Na het fysiotherapeutisch onderzoek wordt samen met u een behandelplan opgesteld waarin de doelen en de aard van de behandeling worden vastgelegd. Deze behandelovereenkomst dient door u te worden ondertekend. Zonder ondertekende overeenkomst kunnen wij u niet in behandeling nemen.

Copyright © 2017 Stichting Boog