Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Praktijkregels Fysiotherapie

 

U kunt door uw huisarts of specialist worden verwezen naar fysiotherapie. Indien dit het geval is dan wordt uw verwijzing door de centrumassistente aan de fysiotherapeut afgegeven. U kunt bij de balie van het GC terecht voor het maken van uw eerste afspraak.

Uw huisarts wordt op de hoogte gehouden van de behandeling, zodat deze de centrale rol kan blijven spelen binnen de coordinatie van de zorg. Indien u dit niet wenst, kunt u dat bij uw fysiotherapeut aangeven.

 

U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij de fysiotherapie terecht. Dit wordt DTF, Directe Toegang Fysiotherapie, genoemd. Ook dan kunt u voor het maken van een afspraak terecht aan de balie van het GC of neemt u telefonisch contact op met: (010) 293.14.20.

 

Tip: Controleert u of en op welke wijze u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapeutische behandelingen!

 

Eerste afspraak – handig om te weten:

  • Zorg dat u op tijd bent voor uw afspraak.
  • Wanneer u voor een eerste afspraak met de fysiotherapeut naar het gezondheidscentrum komt kunt u, zonder zich te melden, plaatsnemen in de grote wachtruimte op de eerste verdieping. De behandelend fysiotherapeut haalt u daar op.
  • Neemt u bij de eerste afspraak uw identiteitsbewijs, uw verzekeringspasje en een handdoek mee.
  • Wanneer u onverhoopt een afspraak moet afzeggen doet u dit dan uiterlijk 24 uur van te voren. Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan worden de kosten van de behandeling bij u in rekening gebracht.
  • Indien noodzakelijk kunt in het weekend uw afspraak voor maandag afbellen door het antwoordapparaat in te spreken.
  • De fysiotherapeut zal voordat hij/zij de behandeling begint samen met u een aantal zaken op een rij zetten om zo goed mogelijk inzicht in uw klachten te krijgen.
  • Na het fysiotherapeutisch onderzoek wordt samen met u een behandelplan opgesteld waarin de doelen en de aard van de behandeling worden vastgelegd. Deze behandelovereenkomst dient door u te worden ondertekend. Zonder ondertekende overeenkomst kunnen wij u niet in behandeling nemen.

Copyright © 2017 Stichting Boog