Locatie nieuws

Kantoorruimte te huur 20-100 m2

Bent u op zoek naar kantoorruimte? Wij hebben dat! Er is momenteel een flexibel in te richten ruimte vrij, die in 3 delen van circa 20-25 m2  kan worden gesplitst, en multifunctioneel te gebruiken is. Er is beschikking over een eigen keuken en toilet en er kan ook gebruik worden… Lees meer

Fysiotherapie en Zorgverzekering

Hoe zit het nu? Fysiotherapie en Zorgverzekering   Veel mensen zijn aan het einde van het jaar bezig met het regelen van de zorgverzekering van volgend jaar. Door alle wijzigingen zien mensen soms door de bomen het bos niet meer. Hierom een overzicht van wat u moet weten over de verzekering… Lees meer

Gezond oud worden

Gezond ouder worden? Hoe doe je dat?  Kijk eens voor tips op de volgende poster: poster-neem-de-stap-voor-ouderen Uw huisarts kan u verder op weg helpen, in samenwerking met de apotheek, over uw medicijngebruik. Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen met valpreventie, om te voorkomen dat u valt en om te leren hoe… Lees meer

Spreekuur bij de Huisarts

De huisartsen houden dagelijks spreekuur van 8-12 uur en van 14-16 uur. U kunt voor het maken van een afspraak bellen met de centrumassistente: (010) 293.14.04.

 

De centrumassistente  zal u een aantal vragen stellen om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de juiste zorg. Ook zal zij u mogelijk telefonisch adviezen geven voor uw eigen gezondheid. Deze adviezen worden in uw dossier vastgelegd en altijd aan de huisarts ter goedkeuring voorgelegd.

 

De huisartsen hebben naast de spreekuren tijd nodig voor het doen van visites, telefonische consulten en het zorgdragen voor administratie, alsmede het onderhouden van de contacten met specialisten aangaande uw gezondheid.

Spreekuur bij de Centrumassistente:

U kunt een afspraak maken bij de assistenten voor de volgende tijden:

8.00-9.00 uur (behalve op maandag) en van 14.00 -15.50 uur.

 

Op deze spreekuren kunt u terecht voor de volgende consulten:

  • Bloeddrukmetingen,
  • wondcontroles,
  • baarmoederhals uitstrijkjes,
  • oren uitspuiten,
  • ECG (hartfilmpje),
  • injecties,
  • hechtingen verwijderen,
  • wratten aanstippen.

 

Spreekuur bij de Praktijkondersteuner (POH):

Een praktijkondersteuner (of POH) is opgeleid om in de huisartsenpraktijk bepaalde taken van de huisarts over te nemen. De POH voert uitsluitend taken uit volgens praktisch uitvoerbare richtlijnen van de huisarts kunnen worden overgenomen.

 

Diabetes mellitus, COPD en hoge bloeddruk (CVRM) zijn voorbeelden van ziekten en risicofactoren waarbij een structurele monitoring van belang is.

 

Wij hebben voor deze patienten speciale spreekuren volgens afspraak:

  • Diabetes spreekuur elke maandag, woensdag en vrijdag;
  • COPD en CVRM, als ook het Stoppen met Roken Spreekuur, elke maandag, dinsdagochtend  en woensdagmiddag.

 

Een POH GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg) ondersteunt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patienten met psychische of psychosociale problemen. De POH GGZ biedt algemene geestelijke zorg en verwijst de patient zonodig door naar andere disciplines (sociaal psychiatrisch verpleegkundige, maatschappelijk werk of psycholoog).

 

Wij hebben spreekuur bij de POH GGZ volgens afspraak en na doorverwijzing van de huisarts op dinsdag en donderdagmiddag.

 

Copyright © 2017 Stichting Boog