Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Bloedprikken bij STAR

 

Wanneer u van uw huisarts te horen krijgt dat uw bloed geprikt moet worden krijgt u een aanvraagformulier hiertoe.

Dit aanvraagformulier kunt u verkrijgen bij de balie van de centrumassistente.

 

Vanaf 30 juni 2014 kunt u iedere dag, van maandag t/m vrijdag, terecht om bloed te laten prikken op de 1e etage van GC Zuiderkroon. Vanaf 30 juni 2014 vindt dit niet meer plaats in het restaurant.

 

Bezoekadres

Gezondheidscentrum Zuiderkroon

Vlissingenplein 1, Rotterdam

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.15 – 09.00 uur

 

Meer informatie over STAR kunt u opvragen via telefoonnummer (010) – 289 02 50.

Copyright © 2017 Stichting Boog