Locatie nieuws

Griepprik 2017

Ook dit jaar wordt weer  de griepprik gegeven aan de patiënten die hiervoor speciaal een oproep zullen ontvangen. De datum dit jaar is zaterdag 28 oktober. De locatie is het Ontmoetingscentrum Zuiderkroon!   Neem uw oproepbrief mee naar de priklocatie. Wij hebben de streepjescode die erop staat nodig voor onze administratie.

Tijdelijke inschrijfstop

Helaas kunnen wij momenteel door de grote groei van het aantal patiënten en het vertrek van mw. Mermer slechts zeer beperkt nieuwe patiënten inschrijven!   Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van onze zorg voorrang krijgt!   Voor vragen kunt u contact opnemen met (010) 293.14.04.

Vertrek Mw. Mermer

Mevrouw Mermer is per 1 september gestopt met werken op de Zuiderkroon. Vanaf oktober neemt een nieuwe huisarts, dhr. Karels, de praktijk waar op woensdagen en donderdagen. Op maandagen wordt u voorlopig door de andere huisartsen in ons centrum gezien en door de verpleegkundige die onze huisartsen ondersteunt.   Mevrouw… Lees meer

Zichtbare Schakel

 

De Zichtbare Schakel is een wijkverpleegkundige die u kan helpen bij vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Vragen over chronische ziekte, eenzaamheid, opvoeden of problemen in de woonsituatie: de wijkverpleegkundige biedt een luisterend oor en denkt met u mee om een oplossing te vinden.

 

Eerste aanspreekpunt

De wijkverpleegkundige Zichtbare Schakel is vooral een eerste aanspreekpunt. Hij of zij weet precies wat er in uw wijk allemaal aan voorzieningen zit. Zorginstellingen, huisartsen, maatschappelijk werk, woningcorporaties: de wijkverpleegkundige kent ze allemaal.

 

Direct contact

U kunt de Zichtbare Schakel in uw wijk rechtstreeks bellen, zonder tussenkomst van de huisarts of verzekeraar. De wijkverpleegkundige helpt u met het zoeken naar oplossingen voor situaties waar u zelf niet meer uitkomt. Door de directe korte lijnen met hulpverlening brengt zij u met de juiste personen in contact, ook als er nog geen indicatie is aangevraagd. U hoeft niets te betalen voor de Zichtbare Schakel.

 

Niet alleen voor uzelf

Veel mensen kennen wel iemand, direct of indirect, die eigenlijk wel een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken. Misschien bent u zelfs wel echt bezorgd om de situatie. Mensen vinden het vaak moeilijk een probleem te onderkennen of om hulp te vragen. Soms weten ze niet eens dat er hulp bestaat voor hun probleem. Dan is de wijkverpleegkundige Zichtbare Schakel hét startpunt om daarover in gesprek te raken.

 

Wijkverpleegkundigen Zichtbare Schakel in Pendrecht zijn

Adele Rezai                                         Cecilia Feelders

email: a.rezai@zsrotterdam.nl            c.feelders@zsrotterdam.nl

telefoon:  06-10 06 26 33                   06-10 06 28 71

 

Website

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Zichtbare Schakel: www.zichtbareschakelsrotterdam.nl

 

Copyright © 2017 Stichting Boog